I'm feeling great, I'm feeling awesome

Imorgon ska jag till Uppsala och hälsa på min käraste vän Nathalie och vara där hela helgen!! WOHOO
Jag är frrrrrriiiiiiisk! WOHOOO
Jag har sjungit alldeles för mycket idag och har blivit alldeles hes..men, jag kan sjunga igen!! WOHOOO
Jag har fått mina grejer jag skickade efter från Style by Tyra och dom var skiiiitsnygga! WOHOOO
Vårat kök här hemma hos pappa har blivit färdigt renoverat och det är så grymt grymt snyggt! WOHOO
I'm feeling awesome som Danny sjunger ni vet!
Wihii är så glad, och den här helgen ska bli så rolig och spännande :D
Kramiis


WOHHHOOOOOOOOO

''

 
Nathalie. Huuuur snygg är hon inte? Typ bara helt supersnygg!

Loreen <3

Jag ÄLSKAR Loreen! Loreen måste vinna!!!!!!


Snälla låt mig bara bli frisk

Nästa lördag den här tiden kommer jag att vara i Uppsala hos bästa Nathalie, kommer bli så grymt. Saknar ju dig så mycket, min knäppis-Datta! Japp hon kallas så, Datta alltså, knäppis lade jag till ;) Måste bara bli frisk nu, vill ju kunna jobba också, har varit hemma från jobbet i två dagar nu..

Det känns lite jobbigt att erkänna det här, men..Glee är ju faktiskt rätt så bra! Apropå nada..

 
Jag och Datta. Jag som har gjort bilden, är väldigt väldigt stolt över den också ska jag säga er.

;)


Godis är gott

Nä gud så här kan jag ju inte fortsätta, jag som var så duktig för någon månad sen, men nu måste jag bara ha det så fort jag känner lukten eller bara ser på det..Jag snackar om, KOLHYDRATER. Jäkla kolhydrater..

Eftersom jag inte vill rulla fram, eller bli rullad fram heller för den delen (checka bilden!!) så ska jag nu börja dra ner på kolhydraterna. Det är ju inte så himla svårt när man väl kommit igång. Bye bye lösgodis,  choklad, mackor, potatis och pasta! Bye bye.. 


Eller, jag ångrar mig! En gång i veckan är det väl okej med lite godis? Och det är väl inte jättefel heller om jag skulle vilja ta en liten potatis till maten ibland, lite kolhydrater måste man ju få i sig också! Hmm det är ju lördag idag också, wihoo lördagsgodis :D

Kan inte sjunga...

Ligger hemma i soffan och är sjuk, igår mådde jag verkligen skitdåligt kunde knappt andas och hade så ont i både huvudet och halsen, men idag mår jag lite bättre iaf. Tack och lov för det, vill ju kunna sjunga igen..
Har i alla fall melodifestivalen att se fram emot ikväll, jag älskar verkligen det programmet, tycker det är skitkul att kolla på! Jag hoppas att Loreen eller Danny vinner, haha även fast jag inte sett Dannys framträdande än!

Nu när jag är sjuk har jag ju en maaaassa tid för att slötitta på en massa filmer, serier osv., så tänkte börja kolla lite på Glee. Jag har alltid tyckt att det verkar så fjantigt och så, men eftersom så många gillar det så tänkte jag ge det en chans. Sen så äääälskar jag ju musik också, so why not.



You know you make me go crazy

Aaaah jag dör när jag lyssnar på den här videon, det är min föredetta klasskompis och vän Amanda Eriksson som sjunger, det är en skolkonsert av något slag. Amanda har alltid varit skitduktig men nu har hon blivit så himla fantastiskt grym så jag måste ju bara lägga upp det här på min blogg. Jag vill också tacka dig Amanda för att du har gett mig så mycket tips och peppat mig nu på sistone, håller ju själv på att söka lite musikskolor och så. :)


Önskelista

Jag fyller 20 den 29 mars, har redan börjat skriva min önskelista..och jag som trodde att den skulle bli kortare ju äldre jag blir, så fel jag hade..

  • Färgglad väska, vilken färg som helst förutom gul och rosa
  • Hörlurar, som inte läcker..
  • PENGAR
  • Sångbok: Komplett Sångteknik, mååååste träna rösten
  • Systemkamera (kommer aldrig att få)
  • Ansiktsvatten (mer troligt att jag får)
  • Beige trenchcoat
  • Biopresentkort
  • Presentkort på någon klädaffär

Komer säkert komma på fler saker också..






Sweet dreams, oh sweet dreams

Har suttit länge framför datorn nu och försökt hitta någon bra sida där man kan läsa om drömmar, varför man drömmer det man gör osv. men hittar ingen bra..Skulle verkligen vilja veta varför jag drömmer det jag gör, varför jag drömmer så många hemska, obehagliga och rent ut sagt fruktansvärda drömmar..drömmer minst en mardröm varje natt! Det värsta är att jag alltid kommer ihåg minst tre drömmar också jag drömt under natten.  Jag tänker inte tråka ut er genom att berätta drömmar, för hur roligt är det egentligen att lyssna på andras drömmar? Men jag kan ju säga att jag iaf ofta drömmer om zombies, hemsökta hus, att jorden blir attackerad, att det är krig, att en massa människor dör, äckliga dockor(inte såna man leker med utan "levande" dockor) och stooora obehagliga fiskar(ofta är jag i akvariummet med dem). Just det, jag drömmer minst en gång i veckan att jag kommer för sent eller missar jobbet, får sån ångest av de drömmarna.
Bläää jag önskar att jag kunde drömma om små söta kaniner som hoppar på moln eller något liknande..

Jaja något helt annat, jag ääälskar Style by Tyra, både kläderna och smyckena är skitcoola! Har faktiskt beställt lite grejer därifrån idag, har ju bara varit hemma o varit lite småkrasslig idag så.   http://www.stylebytyra.se/ <3

 Den här svarta poncho-liknande grejen!

Och det här fjäderörhänget, coolischhhh

Ååh jag älskar att shoppa..


Bilder

Här kommer lite bilder från förra året, de flesta är från sommaren. Blir så glad när jag kollar på dom här bilderna :)


Jag och söta söta Tove


Jag, Milo å Tove. Haha dom är så söta! Mina låtsassyskon eller vad man säger :)




Jag o Maja när jag hälsade på henne i Göteborg i somras, åh vad det var kul!!

Papsen o mördarhunden Zigge


Jag o mamma på Gran Canaria i höstas


Saknar mitt löshår..


Saknar mina Vittra-tjejer också.. Vittra hette gymnasieskolan vi gick på, gick musiklinjen..fick sjunga hela tiden, underbart.


Fler vittra-tjejer, japp I miss you.


Studenten


Bästaste bästa Nathalie


My bros Henrik och Wille.


Balen. Älskar min balklänning, blå och fin, önskar jag kunde ha på mig den oftare..

Avslutar med den här snygga bilden på  mig och Emilia - de snyggaste kusinerna i världen!!

Melloololooo

Nu har Elin o jag sminkat oss och gjort oss fina inför en helkväll i soffan framför melodifestivalen, vi ska röja!! Puuuuussss


Tecknings-attack

De som känner mig vet att jag ÄLSKAR att rita, så tänkte visa lite för er läsare (hur många kan ni va, typ två-tre?). Dom ser annorlunda ut i verkligheten, det är svårt att få till det bra när man ska ta kort på bilderna.
Men jag hoppas ni tycker dom är fina ändå :D



KENZA ZOUITEN - Den här gjorde jag färdigt för typ 20 minuter sen. (Den är tagen med mobilkamera men har redigerat ljuset litegrann så den inte skulle bli så mörk)


Leonardo DiCaprio och Kate Winslet, Titanic så klart! Gjorde den 2010.

 
Keira Knightley - Gjorde den, ja ni ser ju datumen själv.


BLAKE LIVELY (och jag bredvid då) - Den här gjorde jag förra året någon gång.

Jaja det var allt för den här gången ;) bye bye

Jag vill sjunga

Jag vill sjunga, jag vill bara sjunga, jag vill stå på scener och sjunga, inför en massa människor, som tycker att jag är bra och uppskattar det jag gör. Jag vill sjunga mina alldeles egna låtar inför folk och inte bara nere i mitt källarrum för pappa. Japp, det är det jag vill.


 



Ja just det, jag vill lära mig spela piano också. Damn, jag är verkligen inte bra..Haha

Datta-attack

OJ, jag har bara lagt upp en massa bilder på mig själv nu i varje inlägg..det går ju inte! Därför slänger jag in en jättetjusig bild nu på min bästis friend Nathalie, ni kan läsa hennes blogg - http://dattaa.blogg.se/.


Sminkning på make up store

Kom just hem från stan, har varit på make up store och fått en sminkning, är jättenöjd, så jag behöver inte känna mig nervös inför att gå ut ikväll..pjuuh.. Tyckte lite synd om hon som sminkade mig för när hon skulle lägga önonskugga började ögonlocken rycka som bara den, kunde inte sluta heller, men det blev ju bra trots allt.
Nej nu ska jag tillbaks till stan igen för att lämna tillbaka några filmer som jag glömde att ta med nu när jag var in till stan, bye bye! Ha det bra ;)


Wohoo jag kan kyssa mig själv, har ju nån att pussa på då förutom Zigge(min hund)!

Hello

Jag är så trött efter den här dagen på jobbet(jobbar på KappAhl), helt slut i benen, tror till och med att jag börjar få lite träningsvärk..och jag som inte tänka säga upp mitt gymkort från börjar, hah rena träningspasset att vara i en klädbutik ju. Jaja, ligger och funderar på om jag ska resa mig från sängen och gå en meter till mitt skrivbord och skriva färdigt min ansökan till en folkhögskola i Sthlm, men jag tror inte att jag orkar..

Oj oj oj vilket roligt inlägg det här blev, det kan vara så at jag kommer bli nästa Ana Gina, bara så ni vet!

Haha nä nu orkar jag inte skriva längre, annars kanske jag kommer få träningsvärk i händerna också, och det vore ju hemskt.

 Håller på förfullt med att spara ut håret också.. ricinolja, tvätta håret högst två ggr i veckan, inpackning minst en gång i veckan och ja ni tjejer vet ju! Önskar att mitt hår var lika långt som på den här bilden(löshår), så nu får det ta och växa lite.


RSS 2.0